Previous slide
Next slide

A HUN-REN ATK Mezőgazdasági Intézete, valamint a Talajtani Intézete is részt vett a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n, Mezőfalván

Idén 7. alkalommal került megrendezésre a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow, Mezőfalván, melyen a HUN-REN ATK Mezőgazdasági Intézete és Talajtani Intézete is részt vett.

Az ország legnagyobb szántóföldi kiállításán a szervezők a fenntartható, illetve a klímaváltozáshoz alkalmazkodó gazdálkodási módszerek, eszközök bemutatására helyezték a hangsúlyt, valamint izgalmas szakmai programokkal várták a látogatókat. 

Egy csoportkép erejéig sikerült lencsevégre kapni a NÉBIH részéről Lászlóné Pécsi Paulát, a Növényvédelemért és Növényi Szaporítóanyag Minőségéért felelős elnökhelyettes titkárságvezetőjét, a HUN-REN ATK kabinetvezetőjét, Dominkó Juditot, Jordán Lászlót, a Magyar Növényvédelmi Drónpilóták Érdekvédelmi Egyesületének elnökét, Tóthné Lippai Editet Növényvédelmi és Növényi Szaporítóanyag Minőségéért felelős elnökhelyettes asszonyt,  Dr. Nemes Imrét NÉBIH elnökét, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara főtitkárát, Hunyadi Istvánt, a Magyar Növényvédelmi és Növényorvosi Kamara elnökét és Görög Róbertet Növényvédelmi Szövetség ügyvezető igazgatóját.

Facebook
Twitter
LinkedIn

© Copyright ATK Minden jog fenntartva. 2023